Over ons

Roosterpunt is een jong bedrijf, gericht op het ontwikkelen van productieve applicaties voor smartphones en op het internet. Gedurende onze middelbare schooltijd hebben wij al gewerkt aan het verbeteren van het rooster en konden leerlingen al vroege versies van Roosterpunt proberen. Sinds 2017 is de applicatie volop in ontwikkeling en kunnen middelbaren scholieren met de mobiele- en webapplicate Roosterpunt hun rooster bekijken in een smartphone vriendelijke omgeving en blijven zij op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Ons doel

Wij streven er naar applicaties te maken met een goede balans tussen eenvoud en functies. Zo moet gebruikersvriendelijkheid niet lijden onder de functionaliteit, en moeten vele mogelijkheden het gebruik niet onoverzichtelijk maken.

Met Roosterpunt maken we schoolroosters niet alleen overzichtelijker en persoonlijker, maar voegen we binnenkort ook nuttige functies toe zodat scholieren hun huiswerk kunnen bijhouden en beter kunnen samenwerken.

Contact

Wij zijn te bereiken op ons algemene emailadres: info@roosterpunt.nl. Voor ondersteuning bezoek onze ondersteuning pagina.

Onze oplossingen

 • Voor leerlingen

  Je rooster op je smartphone, met handige extra's.

  Meer info

 • teacher Created with Sketch.

  Voor docenten

  Overzicht van je leerlingen.

  Meer info

 • Voor roostermakers

  Direct wijzigingen versturen naar leerlingen en docenten.

  Meer info