Roosterpunt voor roostermakers

Wat is Roosterpunt?

Roosterpunt is een applicatie voor op de mobiele telefoon en computer waarop leerlingen en docenten kunnen inloggen om hun rooster te bekijken. Doordat Roosterpunt is gekoppeld aan het roosterprogramma van de school, is het rooster altijd actueel en kunnen de leerlingen en docenten snel op de hoogte worden gesteld van wijzigingen in hun rooster.

Waarom Roosterpunt?

 • Docenten en leerlingen direct bereiken, belbomen en handmatig mailtjes sturen horen nu tot het verleden.
 • Gemakkelijke koppeling met het huidige roosterprogramma. Na het configureren van Roosterpunt kunt u het rooster op de oude manier blijven publiceren terwijl het automatisch wordt gesynchroniseerd met Roosterpunt.
 • Bijhouden van een jaaragenda die gelijk bij leerlingen en docenten beschikbaar is.
 • Gemakkelijke widget, waarmee snel het rooster van vandaag en morgen bekeken kan worden op de schoolwebsite.

Welke scholen ondersteunt Roosterpunt?

Momenteel bieden wij ondersteuning voor alle scholen die gebruik maken van het rooster-portaal van Zermelo. Gebruikt u echter een ander roosterprogramma neem dan contact met ons op om de mogelijkheden bespereken

Leerlingen en docenten kunnen inloggen bij Roosterpunt met behulp van de Kennisnet Entree Federatie of Microsoft account (Office 365/Azure AD). Hierdoor hoeven zij geen extra gebruikersnaam en wachtwoord onthouden, maar kunnen ze hun eigen schoolaccount gebruiken.

Hoe kan ik ook Roosterpunt gebruiken?

Wilt u met uw school ook gebruik gaan maken van Roosterpunt, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem dan contact met ons op via email via info@roosterpunt.nl.

Onze oplossingen

 • Voor leerlingen

  Je rooster op je smartphone, met handige extra's.

  Meer info

 • teacher Created with Sketch.

  Voor docenten

  Overzicht van je leerlingen.

  Meer info

 • Voor roostermakers

  Direct wijzigingen versturen naar leerlingen en docenten.

  Meer info