Integratie

in de systemen die u al gebruikt.

Roosterpunt werkt samen met de rooster- en administratiesystemen die op uw school al in gebruik zijn. Indien u bijvoorbeeld Zermelo of Untis als roosterpakket heeft, dan leest Roosterpunt daar het rooster uit. Gebruikt u Somtoday of Magister? Dan kan Roosterpunt het huiswerk en de cijfers vinden.

We bekijken samen met u de samenstelling van uw huidige systemen om Roosterpunt daarop aan te sluiten. Als uw school softwarepakketten gebruikt die niet momenteel door Roosterpunt ondersteund worden, dan kunnen wij een oplossing op maat ontwikkelen.

Single Sign-On

Via Single Sign-On-technieken (SSO) kunnen leerlingen, medewerkers en ouders inloggen in de school-app zoals ze dat gewend zijn in de andere schoolsystemen. Voorbeelden van SSO-methodes zijn Office365 en de Kennisnet Entree Federatie.

Webpart

Roosterpunt kan een plekje krijgen op de website of het intranet van de school. Zo kan een leerling, medewerker of ouder direct de meest relevante informatie uit Roosterpunt zien. De eerstvolgende lessen, de laatste roosterwijzigingen, mededelingen, en nieuw opgegeven huiswerk. De webpart van Roosterpunt kan o.a. op de ELO worden geplaatst, of in een Office365 Sharepoint-pagina.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op!
We geven u graag een demo.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.